Fitness Waalre

Home > Fitness Waalre

Fitness en Cardio

Bij Circles hebben we verschillende mogelijkheden om te fitnessen. De Milon cirkel is er een van. Krachttraining en sterker worden was nog nooit zo makkelijk. Een workout van maar 35 minuten per 5 dagen is genoeg! De Milon cirkel is makkelijk en wordt helemaal naar jou doelen ingesteld. Wil je meer plezier in jouw workout of wil je een x op een andere manier fitnessen? fitness in onze vette funXtion zaal was nog nooit zo leuk. Met funXtion  wordt jou cadio workout een ware sport beleving met veel energie en heel veel plezier.

Sterker worden kan natuurlijk ook met personal training. De personal trainer van Circles Waalre zorgt ervoor dat jullie samen jouw doelstellingen gaan behalen.

Krachttraining met de milon.

Fitnessen op onze Milon cirkel is makkelijk en veilig. Kracht en conditie worden binnen 35 minuten getraind.

De trainer stelt eerst samen met jou alles in zodat je je doelen kan behalen. Jou persoonlijke instellingen worden op een pas gezet. De pas zorgt ervoor dat het toestel aan jou instellingen wordt aangepast. Dus zelf hoef je geen stoel of gewicht in te stellen.Daarmee kun je altijd foutloos trainen. Je start bij een starttoestel en dan ga je de toestellen in de cirkel 1 voor 1 af. De kracht toestellen doe je ieder 1 minuut per ronde. De cardio toestellen 4 minuten. Sterker worden en conditie verbeteren was nog nooit zo makkelijk.

small group training met funXtion

Wil je meer plezier tijdens fitness of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Met de lessen van funXtion heb je een volledige conditie en kachttraining in 1.

De lessen worden geven in kleine groepjes en zijn heel gevarieerd. De lessen vinden plaats in onze mooie funXtion area. Daardoor blijf je langer gemotiveerd en kun je fitnessen langer volhouden. Een cardio workout met veel energie en plezier!

Leeftijd en trainings niveau spelen geen enkele rol. 

We starten de les altijd samen met een warming up en daarna de workout. De workout bestaat uit 6 oefeningen. Deze doen we in 3 rondes 3 x. In de trainingen maken we gebruik van o.a. Gymballs, Core bags, Bokszakken, Kettlebells, Dumbells, Speedladders en nog veel meer. Elke maand worden de lessen vernieuwd met nieuwe oefeningen en nieuwe muziek. De trainer zorgt ervoor dat iedereen gemotiveerd is en kan trainen op zijn eigen niveau. Fitness met veel uitdaging en veel plezier!

In onze funXtion area kan je ook zelf je eigen oefeningen doen om zo aan je kracht en conditie te werken. 

Wil jij Circles Waalre een keer gratis uitproberen? Vraag dan hieronder een gratis proeftraining aan.