FUNXTION

Resultaat en plezier
Kennismaken

FunXtion

Wil je meer plezier in jouw trainingsschema of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Doe dan eens mee met onze FunXtion-trainingen. Dit nieuwe trainingsconcept is een kleine circuitgroepstraining, waarbij je in 30 minuten alles uit jouw workout haalt. Wil je veel calorieën verbranden en werken aan kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen of ‘core strength’? Dat kan allemaal, want FunXtion heeft alles: Kettlebells, Power Bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Met FunXtion wordt jouw fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier!

FunXtion is ontwikkeld voor alle sporters, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. We houden er allemaal van om te spelen en plezier te hebben, en het volhouden van jouw fitnesstraining wordt veel eenvoudiger wanneer het leuk is. Bovendien zorgen we ervoor dat je steeds weer wordt uitgedaagd, en houden we je gemotiveerd tijdens het fitnessprogramma, waardoor het veel waarschijnlijker word dat je jouw doelen bereikt.

 

FunXtion groepslessen

Je kan naast het zelfstandig trainen in de FunXtion-zone ook deelnemen aan de FunXtion-groepslessen onder begeleiding van een gecertificeerde sportinstructeur. In deze groepslessen word je in 30 minuten uitgedaagd om tot het uiterste te gaan.
De speciaal ontwikkelde Move it-lessen zijn small group trainingen die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Niveau, geslacht en leeftijd spelen daarom geen enkele rol! Iedereen kan op zijn/haar niveau met deze lessen meedoen. De les wordt gestart met een gezamenlijke warming up, zodat al je spieren goed opgewarmd worden. Na de warming up, neemt iedereen plaats in één van de 6 zones. In iedere zone werk je aan een ander onderdeel van jouw lichaam. De muziek van FunXtion en de instructeur geven aan wanneer je van zone wisselt. Zo werk je het hele circuit af.

Tijdens de maandelijks variërende groepslessen wordt er o.a. gebruik gemaakt van de volgende fitnessattributen:

• Kettlebells
• Gym Balls
• Core Bags
• Speed Ladders
• Battle Ropes
• Bokszakken
• En nog zoveel meer!

De gecertificeerde FunXtion sportinstructeur motiveert en entertaint de hele groep en zorgt ervoor dat iedereen traint met voldoende uitdaging en plezier. Aan het einde van de Move it-lessen heb je jouw hele lichaam getraind en zal je merken dat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit gaat.

DINSDAG

9:00 Move it

10:00 core abs 

20:00 Move it

WOENDAG

18:30 Core abs 

19:00 Move it 

 

DONDERDAG

9:00Kettelbell 

10:00 Core abs 

 

VRIJDAG

9:00 Move it 

10:00 Core abs 

 

ZATERDAG

9:00 Kettelbell

10:00 Move it

11:00 Core abs

ZONDAG

10:00 Move it 

11:00 Core abs 

 

TEKST

Circles basic

6 maanden 1x per week sporten
Kostenloos verlengen naar een ander lidmaatschap

N

Startmeting

N

Sportadvies

N

Gemakkelijk overstappen naar het Circles Diet aanbod

€ 41,- per maand

Circles Groepslessen

Nieuw vanaf januari 2020!
Betaling per les

N

Sport en Voedingsadvies

N

Start meting en 6 checkpoints

N

Geen vaste kosten of verbonden aan een lidmaatschap

€ 5,- per les

WELK LIDMAATSCHAP PAST HET BESTE BIJ JOU?

Inschrijven bij een sportschool is vaak mogelijk met een specifiek lidmaatschap. Circles Waalre kijkt met een andere blik naar haar klanten. Wij vinden het interessanter om te weten wie onze klant is en hoe een lidmaatschap hierop afgestemd kan worden. 

Vul daarom hier naast ons formulier in en dan nemen wij contact met jouw op om samen te kijken wat het beste bij jouw past!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

WAT IS JOUW DOEL?

Vul het formulier in en wij helpen jou vrijblijvend verder.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Openingstijden

Ma - do: 08:30 - 12:00 & 16:00 - 21:00
Vr: 08:30 - 12:00 & 16:00 - 20:00
Za & zo: 08:30 - 12:00

Contact:

Adres: Markt 5
5581GK Waalre
T: 040-7370329
M:

Circles Waalre

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Website door:
Copyright 2020