Over Circles Waalre

Home > Sportschool Waalre

sporten met sfeer en gezelligheid

De persoonlijke en gezellige sfeer ervaar je meteen als je onze sportschool in Waalre binnenkomt. Het is een kleinschalig sportcentrum waar je samen kan sporten. Bij ons is begeleiding heel persoonlijk, een fijne gezellige sportschool.

Sporten bij Circles Waalre betekent op een effectieve en ontspannen manier werken aan jouw persoonlijke sportieve doel. Afvallen, fitter worden of werken aan jouw conditie is nog nooit zo makkelijk geweest. De Milon cirkel is een trainingsprogramma dat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt.

Met de Milon cirkel bij dé sportschool van Waalre werk je aan alle spiergroepen en dit kost maar 35 minuten per training. Als je bij ons begint krijg je een pasje waar jouw trainingsprogramma op staat zodat je de toestellen niet zelf hoeft in te stellen. Je doet je training in slechts 35 minuten en traint alle spiergroepen op de meest effectieve manier ooit.

Ook kun je in onze sportschool in Waalre trainen in onze funXtion area. Dit nieuwe training concept is een kleine circuit groepstraining , waarbij je in 30 minuten alles uit jouw workout haalt. Met de funXtion trainingen kun je werken aan kracht, calorien verbranden, conditie, core strenght en spieruithoudingsvermogen. Met funXtion in onze gym wordt jouw training een sportbeleving vol energie en plezier. Een excuus dat je geen tijd hebt kun je bij dé sportschool van Waalre niet gebruiken.

Bij ons in de gym in Waalre kun je ook terecht voor afvallen en afslanken. Wij werken in dé  sportschool van Waalre met Slimdiet en met de Vytal app. tijdens het volgen van een van deze programma’s staat begeleiding centraal. Jouw voedingscoach gaat samen met jou als een team aan de slag om alle doelstellingen te bereiken. afvallen, aankomen of een gezonde leefstijl? Wij helpen je graag.

Dus ben jij op zoek naar een sportschool in Waalre dan nodigen wij je graag uit om kennis te maken dat kan via een gratis proeftraining.

Wil jij Circles Waalre een keer gratis uitproberen? Vraag dan hieronder een gratis proeftraining aan.