Milon Circkel Waalre

De innovatie in fitness

Home > Milon Cirkel Waalre

Hoe werkt de Milon Cirkel Waalre

De Milon cirkel van Waalre bestaat uit volautomatische toestellen die in een ruime cirkel opgesteld staan. De toestellen worden door jouw trainer ingesteld op jouw doelstellingen. Fitter worden, meer kracht, sterker worden, afvallen of conditie verbeteren, het kan allemaal op de Milon cirkel Waalre. Jouw persoonlijke instellingen komen op jouw eigen pas te staan. Met deze pas worden alle Milon toestellen volautomatisch ingesteld op jou! De Milon toestellen worden automatisch in de juiste positie gezet. Zo hoef je zelf nergens aan te denken tijdens jouw workout. Jouw zitpositie en trainingsgewicht staan altijd op de goede instellingen. Milon Waalre is veilig en met de Milon cirkel behaal je makkelijk zeer goede resultaten.

Sterker worden met milon Waalre

De Milon cirkel van Waalre is niet alleen makkelijk en veilig maar je bereikt ook snel resultaat. De Milon cirkel bestaat uit 2 cardio apparaten en 6 toestellen voor verschillende spiergroepen. Met de Milon cirkel heb je dus een full body workout in slechts 35 minuten. Fitness is met de Milon cirkel super makkelijk.De krachtoefeningen doe je elke 1 minuut per ronde en de cardio 4 minuten per ronden. Je maakt 2 rondes op de milon per workout. Dus 35 minuten per training! En dat maar 2 x per 10 dagen. Sterker worden en conditie verbeteren was nog nooit zo makkelijk dankzij de Milon Cirkel van Circles Waalre.

Samen trainen op de milon cirkel

Bij de Milon cirkel van Waalre staan alle toestellen in een cirkel. Dit omdat het makkelijk en duidelijk is. Milon staat ook in een cirkel omdat het gezellig is en een fijne sfeer geeft. Milon is dus heel geschrikt om samen een workout te doen. Iedereen begint bij het start toestel. Dus als je samen achter elkaar start dan zit je de 2 rondes gezellig naast elkaar. Als je bent gestart op de Milon dan maak je ook altijd je ronde in af. Dus je workout duurt zodra je start altijd 35 min. Milon is voor alle leeftijden dus je kan gezellig trainen met vrienden en familie.

Wil jij Circles Waalre een keer gratis uitproberen? Vraag dan hieronder een gratis proeftraining aan.